Cut Kanggo Length
Mesin Roll Forming Kab
Tube Mill Line

babaganus

Pabrik kita diadegake ing taun 2008 dening salah sawijining pendiri perusahaan Pak Xu, sing dadi pimpinan tim riset teknologi gulung gulung ing SINOMRCH luwih saka 10 taun.Wiwit 2008, kita miwiti desain, engineering lan Manufaktur kabeh jinis roll mbentuk garis, kalebu akeh garis angel ing tingkat padha teknologi advance donya.Ing wektu sing padha, kita uga ngrancang lan mrodhuksi cut kanggo garis dawa, slitting line lan pabrik tabung ing kualitas tingkat dhuwur ing china.

maca liyane
babagan_bg

panasproduk

wartainformasi

  • Tube Mill Line Kanggo Mesir

    Tube Mill Line Kanggo Mesir

    Nopember-10-2022

    Dina iki kita bakal ngirim pipa welding frekuensi dhuwur menyang Mesir.Iki pelanggan anyar kanggo perusahaan kita, lan customer messaged kita awal ing padha wanted baris gandheng.Penjual perusahaan kita ngirim email sing ujar manawa sampeyan bisa menehi katrangan babagan bahan apa sing pengin digawe saka p...

  • Apa sampeyan ngerti carane mbedakake macem-macem model cnc gantry mesin pengeboran sing bisa dipindhah?

    Apa sampeyan ngerti carane mbedakake macem-macem model cnc gantry mesin pengeboran sing bisa dipindhah?

    Nov-01-2022

    Kaping pisanan, aku bakal ngenalake mesin pengeboran sing bisa dipindhah cnc gantry.Mesin pengeboran planar cnc bisa ngebur lan penggilingan kanggo struktur baja lan baja.Mesin pengeboran baja cnc kita duwe enem model.Model kasebut yaiku PD,PCD,PSD,PLD,PMD,ZPMD.Kapindho, aku bakal ngenalake PD CNC ...

  • Introduce mesin roll mbentuk

    Introduce mesin roll mbentuk

    31-Okt-2022

    Roll forming, uga diarani roll-forming utawa roll forming, minangka jinis rolling sing nglibatake mlengkung terus-terusan saka lembaran logam sing dawa (biasane baja sing digulung) menyang bagean salib sing dikarepake.Proses kerja: Roll forming biasane diwiwiti kanthi gulungan lembaran logam sing gedhe, didhukung ing unc ...

maca liyane