page_banner

produk

Auto U Beam Roll mbentuk Machine

Mesin u beam roll mbentuk bisa ngrampungake mbentuk profil balok.Baja kadhemen liyane sing padha uga bisa diprodhuksi kanthi ngganti gulungan lan alat sing gegandhengan lan mati.Peralatan kita utamane kanggo produksi panel balok mobil.Piring girder mobil utamane digunakake kanggo nggawe balok longitudinal mobil, balok silang, as roda ngarep lan mburi, bumper lan bagean struktural liyane.Ketebalan umume 4.0-8.0mm.Iki minangka kelas baja kanthi panjaluk dhuwur kanggo piring baja struktural mobil lan indikator kinerja dhuwur.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Plat baja Q345B 610L
Dhiameter njaba kumparan baja ≤Ф1800 mm
Dhiameter njero kumparan baja Ф610 mm
Sabuk baja jembaré Max 600 mm
Ketebalan Strip 6-12 mm
Bobot gulungan tunggal ≤10000kg

PROSES PRODUKSI

Lini produksi ditindakake miturut proses ing ngisor iki:

Uncoiling → Feeding lan leveling → Cutting, Pressing, Welding → Roll Forming → Cutting → Discharge

KOMPONEN UTAMA

mesin anjog 1 atur
Uncoiler 1 set
Leveling 1 set
Shear butt welding 1 set
Mesin Forming 1 set
Mesin nyukur 1 set
Piranti discharge 1 set

1. Sistem kontrol listrik

Kabeh baris dikontrol dening Japan Mitsubishi PLC.Motor drive saka mesin roll mbentuk nganggo motor DC, sing dikontrol dening piranti pangaturan kacepetan DC digital sing diimpor, kanthi setelan kacepetan lan weker kesalahan.

2. Sistem hidrolik

Ana rong sistem hidraulik ing kabeh baris, saben karo set tangki minyak sing dilas, pompa plunger, blok katup hidrolik lan blok katup, saringan lenga, sistem pendingin lenga lan pipa.

1) Pompa lenga nganggo merek terkenal CY seri pompa piston sumbu tekanan dhuwur;

2) Blok tutup sistem hidrolik iki nganggo struktur terintegrasi jinis piring;

3) Katup kontrol tekanan, unsur kontrol arah, unsur kontrol aliran lan unsur kontrol utama liyane saka sistem hidrolik iki kabeh produk tekanan tinggi sing diimpor;

4) Silinder lenga nganggo produk jeneng merek domestik lan segel impor kanggo nyegah bocor sistem

SAMPEL KERJA

Mesin u beam roll mbentuk utamané digunakake kanggo gawé struktur baja saka ngisor mobil.

Gambar produk

APLIKASI

Piring girder mobil utamane digunakake kanggo nggawe balok longitudinal mobil, balok silang, as roda ngarep lan mburi, bumper lan bagean struktural liyane.



Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita