page_banner

Profil Perusahaan

Jinan Raintech Machinery Industries Co., Ltd.

Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake pangembangan produk, desain, produksi, dodolan lan layanan ing industri pambentukan gulungan logam lan kumparan.

Produk Kita

Kalebu macem-macem jinis profil logam muter mesin mbentuk, kayata solar panel strut muter mbentuk mesin, mobil bumper muter mbentuk mesin, struktur omah ijo muter mesin mbentuk, truk beam muter mesin mbentuk, dalan kacilakan alangi muter muter mesin, etc. Tube pabrik lan coils slitting line, Cut kanggo garis dawa.

Sejarah Kita

Pabrik kita diadegake ing taun 2008 dening salah sawijining pendiri perusahaan Pak Xu, sing dadi pimpinan tim riset teknologi gulung gulung ing SINOMRCH luwih saka 10 taun.Wiwit 2008, kita miwiti desain, engineering lan Manufaktur kabeh jinis roll mbentuk garis, kalebu akeh garis angel ing tingkat padha teknologi advance donya.Ing wektu sing padha, kita uga ngrancang lan mrodhuksi cut kanggo garis dawa, slitting line lan pabrik tabung ing kualitas tingkat dhuwur ing china.

Kekuwatan Teknis Kita

Kita duwe teknologi maju lan paling wiwitan babagan pambentukan lan pangolahan logam.Wiwit 2008, wis sukses ing akeh garis angel sing mbutuhake tliti dhuwur, kacepetan dhuwur, lan kekuatan gedhe digunakake ing railway, dalan gedhe, sistem metro, piring elektroda, struktur solar, mobil etc. Kita duwe desain khusus ing struktur mesin lan desain rollers. , desain punching lan nglereni kanggo njamin kacepetan, akurasi lan umur mesin.Kita kebetulan kanggo tantangan sing luwih gedhe ing mangsa ngarep supaya terus maju ing lapangan iki

Tim Kita

Kita duwe tim marketing jaban rangkah profesional sing dipimpin dening CEO Ms. Rain

Tim dhukungan teknis utama dipimpin dening Mr.Xu lan tim layanan sawise-sales karo insinyur.

Kita uga duwe tim layanan lokal ing sawetara negara ing saindenging jagad

Layanan Kita

Kita nyedhiyakake proses lengkap babagan kontrol kualitas, uji coba mesin, TUV, inspeksi SGS BV sadurunge dikirim.Lan nyedhiyakake instalasi lan latihan gratis ing situs pelanggan.Lan liyane, kita duwe tim layanan lokal profesional dhewe ing sawetara negara kayata India, Mesir, Italia etc.

Tujuan kita

Kita wis pengabdian kanggo teknologi luwih advance ing roll logam mbentuk lan Processing lapangan, nyoba kita paling apik kanggo dadi tingkat pisanan muter mbentuk teknologi ing dhaftar Pabrik misuwur donya