page_banner

produk

Culvert Corrugated Plate Roll mbentuk Machine

The culvert corrugated plate roll mbentuk mesin utamané mrodhuksi culvert corrugated Papan.Kabeh baris produksi dumadi saka sistem unwinding / drawing, mbentuk sistem, ngatur otomatis / sistem positioning, sistem punching, sistem panrima otomatis, busur mlengkung sistem, sistem kontrol listrik.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

No Model Spesifikasi
1. Bahan Hot rolled steel plate
2. Kekuwatan ngasilake bahan mentah ≤345Mpa
3. Kekuatan tarik bahan baku: ≤550Mpa
4. Bahan coiling diameter njaba ≤Ф1500 mm
5. Diameter njero kumparan Ф610
6. Jembaré sabuk baja ≤1550mm
7. Ketebalan sabuk baja 8~12 mm
8. Bobot gulungan tunggal ≤20000 kg

KOMPONEN UTAMA

No Jeneng Item Spesifikasi
1 Auto Decoiler 1. Mode kepala tunggal, dukungan tunggal
2. Coil ID: Ф610
3. Koil OD: Ф1500mm
4. jembaré Strip: 1700 mm
5. Maks.bobot: ≤20000 kg
2 Mesin leveling Maks.Kacepetan kerja: 15m / min
Maks.Jembaré Strip: 1700 mm
Maks.Ketebalan bahan: 8mm
Daya Motor: Kira-kira 30kw
3 Piranti welding butt shear Bingkai kasebut minangka profil + struktur las pelat baja, shearing hidrolik, press hidrolik, lan platform penekan
4 Panganan Servo 1. kacepetan dipakani maksimum: 15m / min
2. jembaré dipakani maksimum allowable: ≤1700mm
3. Kekandelan pakan sing diidini: ≤8mm
4. kesalahan pakan tunggal: ≤±1mm (toleransi ora kumulatif)
5. Daya motor servo: ≈15Kw (tundhuk desain pungkasan)
6. Bahan saka roller dipakani yaiku: 9Cr2Mo (utawa GCr15), kekerasan HRC55-60
  Punching Press Nganggo mode penet papat kolom cair
Punching Press: 500T
Ukuran bolongan: 15-φ25
5 Mesin Roll Forming Kab Struktur: unit pambentuk didorong dening chain reducer motor
stasiun mbentuk: 24 stasiun
Diameter poros mesin: φ180mm
Daya Motor: 180 kw
Max.: 2-8m / min
6 Pemotongan Hidrolik Mode pemotong nganggo blanking shearing Blade material: Cr12MoV (kekerasan sawise quenching HRC58~62)
Parameter: akurasi nglereni: ± 1.5mm
7 Kabinet Kontrol Listrik Komponen listrik utama:
PLC: Mitsubishi
Inverter: delta
Layar tutul: veron (Taiwan, China)
Piranti listrik voltase rendah: schneider (Prancis)
Encoder: Omron (Jepang)
8 Sistem Hidrolik Sistem hidrolik nggunakake filter, kebersihan lenga kanggo njamin kelas 6-8

SAMPEL KERJA

Plat corrugated corrugated yaiku lembaran logam bergelombang sing digunakake minangka dek atap struktural utawa dek lantai komposit.Bakal didhukung dening balok baja utawa joists Tujuan dek logam kanggo ndhukung membran insulasi saka gendheng utawa ndhukung lan ikatan karo beton kanggo nggawe dek lantai logam gabungan.

Detail Produk Gambar 1

APLIKASI

Garis produksi papan corrugated corrugated minangka peralatan khusus kanggo cetakan komprèsi papan corrugated corrugated, sing akeh digunakake ing industri konstruksi lan fasilitas liyane, kalebu trowongan jembatan sepur, trowongan jembatan dalan lsp.

Detail Produk Gambar 2


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita