page_banner

produk

Highway Guardrail C Post Profil Roll mbentuk Machine

Guardrail C-post entuk popularitas amarga biaya sing murah, safety dhuwur, lan perlindungan lingkungan.Pos jinis iki minangka kiriman sing paling umum digunakake ing proyek pagar pembatas dalan lan bisa dipalu nganggo macem-macem jinis palu.Nyedhiyakake kiriman pagar pagar dalan C-post kanthi ukuran sing beda-beda, kanthi kinerja biaya dhuwur, rega sing cukup lan kinerja sing stabil


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Bahan: Lembaran Galvanis

kekuatan ngasilaken saka bahan baku: 235Mpa

Dhiameter njaba Coil: ≤Ф1200 mm

Dhiameter Inner Coil: Ф508mm

Steel Strip Jembar: ≤150mm

Strip Baja Ketebalan: 2mm

Bobot Coil: ≤2000 kg

Area Lantai Mesin: 25000X3000X1800

PROSES PRODUKSI

Jalur produksi ditindakake miturut proses ing ngisor iki:

Uncoiling → Leveling Servo Feeding → Punching → Cold Roll Forming → Hydraulic Shearing → Material Discharging

KOMPONEN UTAMA

1. Uncoiler 1set   

Diijini coil diameteripun utama: Ф508

Maks.diameteripun njaba coil diijini: Ф1200mm

Maks.jembaré muter allowable: 200 mm

Maks.muter bobot: ≤2000 kg

2. Servo Feeding 1 set

Kacepetan pakan maksimal: 30m / min

Jembaré dipakani maksimum sing diidini: ≤200mm

Kekandelan pakan sing diidini ≤ 2mm

Kesalahan pakan tunggal: ≤ ± 0.2mm (toleransi ora kumulatif)

Merk motor servo: Yaskawa (YASKAWA, Jepang)

Daya motor servo: ≈3Kw (tundhuk desain pungkasan)

3. Mesin Punching 1set

Iki nganggo mode penet papat kolom cair, sing ekonomis, bisa ditrapake lan cepet.Jarak punching luwes ing arah transversal saka piring, lan langkah punching bisa diganti liwat sistem kontrol electrical.

4. Roller mbentuk Machine 1 set

Bahan gapura: QT450.

Bahan poros rol: 40Cr, dipateni lan tempered, kekerasan yaiku HRC45 ~ 50

Nggawe pass: 12 pass

Dhiameter poros mesin pembentuk: φ60mm (tundhuk desain pungkasan)

Daya motor: udakara 30kW (tundhuk desain pungkasan)

Kacepetan linear maksimum: 3 ~ 10m / min

5. Pneumatic tindakake-munggah shearing 1 set

Bahan pemotong: Cr12MoV (kekerasan sawise quenching yaiku HRC58 ~ 62)

6. Sistem Hidrolik 1 set

Komponen utama yaiku: pompa lenga, motor, katup hidrolik, katup solenoid, saringan lan tangki minyak hidrolik, lsp. Sistem hidrolik nggunakake saringan, lan kebersihan lenga dijamin level 6-8.

KOMPONEN LISTRIK UTAMA

No Jeneng Item Merk
1 PLC Mitsubishi, Japan
2 Motor Servo Kab Yaskawa, Jepang
3 Inverter Delta (Taiwan, China)
4 Layar tutul Vinylon (Taiwan, China)
5 Komponen listrik voltase rendah Omron

SAMPEL KERJA

Post-C-dimensi
c channel roll mbentuk mesin (3)


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita