page_banner

produk

L Shape Angle Steel Roll mbentuk Machine

Iki L wangun sudhut baja roll mbentuk baris produksi kanggo prodhuksi L-shaped utawa V-shaped amba vertikal piring logam khusus-shaped, khusus kanggo sawetara ukuran saka sudhut baja 100mm.

baja L shaped utamané digunakake ing lokakarya struktur baja lan omah struktur baja kanggo construction.Galvanized L-shaped sheet logam uga bisa digunakake kanggo pangayoman sudhut ing macem-macem industri.T-shaped baja umume digunakake kanggo ndhukung pigura utama antarane kolom.H-beam umume digunakake ing kolom lan balok.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

DESKRIPSI PRODUK

Iki L wangun sudhut baja roll mbentuk baris produksi kanggo prodhuksi L-shaped utawa V-shaped amba vertikal piring logam khusus-shaped, khusus kanggo sawetara ukuran saka sudhut baja 100mm.

baja L shaped utamané digunakake ing lokakarya struktur baja lan omah struktur baja kanggo construction.Galvanized L-shaped sheet logam uga bisa digunakake kanggo pangayoman sudhut ing macem-macem industri.T-shaped baja umume digunakake kanggo ndhukung pigura utama antarane kolom.H-beam umume digunakake ing kolom lan balok.

Baja Roll Forming
1 (2)

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Jembar input kumparan  
Ketebalan kumparan 0.75mm-1.5mm
Bahan kumparan yeiled kekuatan 345Mpa / 550Mpa
Rampung ukuran baja L wangun kisaran 25-100 mm
Punching bolongan dia 35 mm
Mode nglereni Pemotongan hidrolik
Archway stand qty. 12
Kacepetan Efektif Line 15-20 m saben menit
Daya Mesin 7,5 kw
Metode Kontrol pengontrol komputer PLC presisi dhuwur
Kustomisasi diwenehake ya wis
Mesin Sakabèhé Ukuran 5500 * 900 * 1200 mm
Bobot Mesin 3 ton

PROSES PRODUKSI

Decoiling → Feeding → Punching → Lip & Flange & Angle Roll Forming → Straightening → Cutting – Stacking → Rampung l Angle Steel

KOMPONEN UTAMA

Item

Katrangan

Jumlah

1

Decoiler 3 ton Kab

1 SET

2

Unit Pre Punching Hidrolik

1 SET

3

Unit Pemotongan Hidrolik

1 SET

4

Mesin roll forming utama

1 SET

5

Unit Kontrol Listrik

1 SET

6

Meja metu

1 SET

7

Spare parts lan alat

1 SET

Peralatan iki nganggo sistem kontrol pemrograman komputer PLC presisi dhuwur sing diimpor, dicocogake karo sistem konversi frekuensi industri, kanggo mujudake mode operasi otomatis, pangukuran dawa otomatis, pemotongan dawa tetep otomatis, output piring akurat, lan kacepetan produksi lan efisiensi produksi sing luwih apik.

SAMPEL KERJA

Ukuran utama baja sudut rampung:

25 x 25 x 3

25 x 25 x 4

30 x 30 x 3

30 x 30 x 4

30 x 30 x 5

40 x 40 x 4

50 x 50 x 4

50 x 50 x 5

50 x 50 x 6



Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita