page_banner

produk

Metal Steel Coil Cut kanggo Length Line

Raintech Cut kanggo dawa baris digunakake kanggo unwind, tingkat, Cut coil logam menyang dawa dibutuhake lan tumpukan iku.Cocog kanggo operasi pemotongan potong sing dawa kanggo ngolah baja karbon sing digulung lan digulung panas, baja silikon, tinplate, stainless steel lan macem-macem bahan logam sawise lapisan permukaan. industri pipa, industri distribusi lembaran, industri mobil, industri perlindungan lingkungan, lan industri lembaran logam, kanthi teknologi sing diwasa lan dipercaya.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Cut menyang garis dawa kanggo materi tipis

Parameter model Ketebalan bahan (mm) Jembaré Coil Maks (mm) Akurasi nglereni (mm) Kacepetan Maks (m/min.) Frekuensi Pemotongan Maks (spm) Bobot Uncoiling (Ton)
SRCL-2*650 0.2-2 100-650 ± 0.3 80 150 5
SRCL-2*800 0.2-2 100-800 ± 0.3 80 150 8
SRCL-2*1300 0.3-2 400-1300 ± 0.3 80 150 15
SRCL-2*1600 0.3-2 400-1600 ± 0.3 80 150 20
SRCL-3*800 0.3-3 100-800 ± 0.3 70 150 8
SRCL-3*1300 0.3-3 400-1300 ± 0.3 70 150 15
SRCL-3*1600 0.3-3 400-1600 ± 0,5 70 150 20

Cut menyang garis dawa kanggo materi kandel

ModelParameter Ketebalan bahan (mm) Jembaré Coil Maks (mm) Akurasi pemotongan (mm) Maks.Kacepetan (m/min.) Max.CuttingFrequency(spm) Bobot Uncoiling (Ton)
SCL-6*1600 1-6 800-1600 ± 0,5 40 40 25
SCL-6*1850 1-6 900-1850 ± 0,5 40 40 30
SCL-6*2000 1-6 900-2000 ± 0,5 40 40 30
SCL-8*1600 2-8 900-1600 ± 0,5 35 30 25
SCL-8*1850 2-8 900-1850 ± 0,5 35 30 30
SCL-8*2000 2-8 900-2000 ± 0,5 35 30 30
SCL-12*2000 3-12 900-2000 ± 1.5 30 15 35
SCL-16*2000 4-16 900-2000 ± 2.0 20 10 35
SCL-20*2000 8-20 900-2000 ± 2.0 20 10 35

KOMPONEN UTAMA

KOIL SKID Tipe V, awak utama dilas dening piring baja
MOBIL COIL Jinis pit, awak utama dilas dening piring baja
PAPER WINDER Pneumatic ditambahi dilakokno mandrel type.The kertas winder bakal mbalikke kertas interleaving, minangka Strip wis mbayar mati.
UNCOILER WITH SNUBBER ROLL Cantilever kanthi jinis papat segmen
PEMBUKA COIL Teleskopik lan jinis ayunan
HI LEVELER 4-Hi, 15 jinis gulungan
TABEL LOOP Tipe ayunan
Panuntun sisih Tipe pandhuan gulungan vertikal
FEEDER ROLL WITH MEASURING ROLL lan PVC COATER 2 + 3 jinis gulungan
nyukur Tipe mekanik
KONVEYOR SABUK Tipe sabuk
PILER, LIFTER, MOBIL CONVEYOR  
UNIT HIDROLIK 1 atur
UNIT PNEUMATIKA Sumber pneumatik: dening panuku
PERALATAN LISTRIK Pangaturan, kanthi manual, mode operasi otomatis.Siji tombol wiwitan, sinkronisasi multi-mesin.Penyesuaian kacepetan.Line mandheg kanggo ngethok sing ditemtokake.Tampilan informasi fault lan diagnosis.Bantuan Maintenance.Mandeg darurat, mandeg cepetMulai weker ati-ati.

SAMPEL KERJA



Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita