page_banner

produk

Metal Steel Coils Slitting Line Produksi

Raintech slitting line utamané digunakake kanggo slitting lan nglereni bahan coil kayata tinplate, wesi galvanis, lembaran baja silikon, strip baja cold rolled, strip stainless steel, strip aluminium, lan strip baja.Iku ngethok gulungan logam menyang ngudani saka macem-macem widths, lan banjur harvests ngudani menyang gulungan cilik kanggo nggunakake ing proses sabanjuré.Iku peralatan sing perlu kanggo nglereni tliti saka ngudani logam ing trafo, industri motor lan ngudani logam liyane.Miturut kekandelan saka piring slitting, iku dipérang dadi lancip plate slitting line lan plate nglukis line slitting.

Komponen utama sistem hidraulik garis slitting Raintech nganggo komponen presisi dhuwur, lan kontrol listrik nggunakake pengontrol program PLC sing diimpor lan layar tutul kanggo kontrol fungsional lengkap.Nduwe otomatisasi sing dhuwur, kualitas leveling sing apik, akurasi pemotongan sing dhuwur, kinerja sing stabil lan dipercaya, operasi lan pangopènan sing trep, lan liya-liyane. buruh, nduweni kinerja biaya dhuwur, lan produk-kinerja dhuwur nggabungake mesin, listrik lan hydraulics.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Garis slitting kanggo bahan tipis

ModelParameter BahanKetebalan(mm) Max. Jembaré Coil(mm) Jembar Strip Slitting (mm) Kacepetan Slitting(m/min.) UncoilingBobot(Ton)
SSL-1*1300 0.15-1 500-1300 24 50-150 10
SSL-2*1300 0.3-2 500-1300 12-30 50-200 15
SSL-2*1600 0.3-2 500-1600 12-30 50-200 15
SSL-3*1600 0.3-3 500-1600 8-30 50-180 20
SSL-3*1850 0.3-3 900-1850 8-30 50-180 20
SSL-4*1600 1-4 900-1600 6-30 50-150 25
SSL-4*1850 1-4 900-1850 6-30 50-150 25

Garis slitting mini

SSL-1*350 0.1-1 80-350 6-30 50-100 3
SSL-2*350 0.2-2 80-350 6-30 50-200 3
SSL-2*450 0.2-2 80-450 6-30 50-200 5
SSL-2*650 0.2-2 80-650 6-30 50-180 7

Garis slitting kanggo bahan kandel

ModelParameter BahanKetebalan(mm) Max. Jembaré Coil(mm) Nomer Strip Slitting Kacepetan Slitting(m/min.) UncoilingBobot(Ton)
SSL-6*1600 1-6 900-1600 6-30 30-100 25
SSL-6*1850 1-6 900-1850 6-30 30-100 30
SSL-6*2000 1-6 900-2000 6-30 30-100 30
SSL-8*1600 1-8 900-1600 6-30 30-80 25
SSL-8*1850 1-8 900-1850 6-30 30-80 25
SSL-8*2000 1-8 900-2000 6-30 30-80 25
SSL-12*1600 2-12 900-1600 5-30 20-50 30
SSL-12*2000 2-12 900-2000 5-30 20-50 30
SSL-16*2000 4-16 900-2000 5-30 10-30 30

PROSES PRODUKSI

Loading troli → UncoilerPiranti panuntunMesin leveling traksi1#Jembatan ayunPiranti pakan rectifyingMesin slitting Scrap edge winderpigura liwat2#Jembatan ayunPrapiranti pamisahMesin tighteningPiranti pakanGeser sub-coilingDrum setirGandar mburiWinderNgilangi troliDhukungan tambahanSistem hidrolikSistem kelistrikan

KOMPONEN UTAMA

Loading / unloading troli Ana rong set troli, siji kanggo dimuat lan siji kanggo unloading sawise slitting.
Dhukungan pindho decoiler Kencengake materi kumparan ing reel, unwind utawa waras materi kumparan durung rampung.
Feeder sirah lurus Feeder straight-head kasusun saka roller press coil, roller mlengkung, sirah shovel, lan jembatan swing.Saben bagean mimpin dening silinder lenga.
Traktor leveling Nalika ing operasi baris, traktor leveling drive reel decoiler kanggo mbukak materi.
Jembatan ayun Ana loro kreteg swing, 1 # jembatan pendulum mbentang loro-lorone saka jugangan; 2 # Swing bridge dumunung antarane mesin slitting lan mesin tensioning.
Mesin koreksi Mesin koreksi digunakake kanggo nuntun arah pakan saka materi sheet.Iku utamané dumadi saka roller guide vertikal, jog ngusapake lan sekrup nyetel.
Mesin Slitting Mesin slitting kasusun saka poros piso ndhuwur lan ngisor kanthi kepala pemotong, dhukungan tetep lan bisa dipindhah, mekanisme penyesuaian jarak poros pisau, sistem transmisi, lsp.
Penggulung kethokan Ing loro-lorone sisih discharge saka mesin slitting, ana winder pinggiran sampah, kang digunakake kanggo ngumpulake bahan pinggiran sampah saka loro-lorone saka sheet.Jembaré gulungan bahan sampah yaiku 5-20mm.
Agensi antisipasi Ing titik balik saka looper menyang tensioner, mekanisme pra-pemisahan disetel kanggo nyegah bahan acak.
mesin anjog Ana sepasang rol pakan ing ngarep tensioner kanggo nggampangake pakan kepala materi menyang winder.
Tensioner Tensioner menehi tekanan positif ing slats kanggo ngasilake ketegangan nduwurke tumpukan, sing trep kanggo ngencengi slats.
Bahan kepala (buntut) mesin geser (2 set) Digunakake kanggo nglereni sirah lan sub-roll penengah
Cedhak jembatan Didorong dening silinder lenga kanggo angkat lan tiba, digunakake kanggo ngenalake sirah materi menyang drum winder sawise slitting.
Piranti pamisah lan penet materi Piranti kasebut dumunung ing sadhuwure reel saka winder lan kasusun saka piring distribusi lan poros setir
Winder Mesin nduwurke tumpukan wis mimpin dening motor DC, lan kacepetan diatur dening regulator kacepetan DC.
Dhukungan tambahan Dhukungan tambahan minangka mekanisme pilihan, sing diangkat utawa diturunake dening silinder hidrolik kanggo nyurung lengen ayun.
Sistem Listrik Kabeh baris nganggo PLC kanggo logika lan kontrol wektu nyata kabeh baris

SAMPEL KERJA



Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita