page_banner

Kabar

Kabar

  • Apa sing aplikasi kanggo muter mbentuk?

    Apa mesin roll forming?Roll forming machine minangka metode pengerjaan logam.Ing suhu kamar, piring lan strip bahan logam sacara mekanis ditekuk dadi profil kanthi bentuk lan ukuran tartamtu.Produk kasebut diarani profil sing dibentuk kadhemen.Keuntungan saka cold bending yaiku: Bisa ngasilake va ...
    Waca liyane
  • Apa pabrik tabung lan pabrik tabung stainless steel?

    Apa pabrik tabung lan pabrik tabung stainless steel?

    Jalur produksi pipa sing dilas (jeneng Inggris: Welded Tube Mill) alias garis produksi pipa dilas lurus yaiku materi (padha utawa beda) saka benda kerja sing bakal dilas, liwat pemanasan utawa tekanan utawa loro-lorone, lan nganggo utawa tanpa bahan ngisi, supaya materi saka workpiece tekan ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti mesin bor cnc?

    Apa sampeyan ngerti mesin bor cnc?

    Mesin pengeboran CNC utamane digunakake kanggo pengeboran, reaming, reaming, tapping lan pangolahan liyane.Iki minangka alat mesin pangolahan bolongan sing dikontrol sacara numerik utamane kanggo pengeboran.Amarga pangembangan pusat mesin, umume mesin pengeboran CNC wis diganti karo pusat mesin.Ing ...
    Waca liyane
  • Tube Mill Line Kanggo Mesir

    Tube Mill Line Kanggo Mesir

    Dina iki kita bakal ngirim pipa welding frekuensi dhuwur menyang Mesir.Iki pelanggan anyar kanggo perusahaan kita, lan customer messaged kita awal ing padha wanted baris gandheng.Penjual perusahaan kita ngirim email marang dheweke yen sampeyan bisa ngomong apa bahan sing pengin digawe saka p...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti carane mbedakake macem-macem model cnc gantry mesin pengeboran sing bisa dipindhah?

    Apa sampeyan ngerti carane mbedakake macem-macem model cnc gantry mesin pengeboran sing bisa dipindhah?

    Kaping pisanan, aku bakal ngenalake mesin pengeboran sing bisa dipindhah cnc gantry.Mesin pengeboran planar cnc bisa ngebur lan penggilingan kanggo struktur baja lan baja.Mesin pengeboran baja cnc kita duwe enem model.Model kasebut yaiku PD,PCD,PSD,PLD,PMD,ZPMD.Kapindho, aku bakal ngenalake PD CNC ...
    Waca liyane
  • Introduce mesin roll mbentuk

    Introduce mesin roll mbentuk

    Roll forming, uga diarani roll-forming utawa roll forming, minangka jinis rolling sing nglibatake mlengkung terus-terusan saka lembaran logam sing dawa (biasane baja sing digulung) menyang bagean salib sing dikarepake.Proses kerja: Roll mbentuk biasane diwiwiti karo gulungan gedhe saka sheet metal, didhukung ing unc ...
    Waca liyane
  • Introduksi garis slitting

    Introduksi garis slitting

    Raintech slitting line utamané digunakake kanggo slitting lan nglereni bahan coil kayata tinplate, wesi galvanis, lembaran baja silikon, strip baja cold rolled, strip stainless steel, strip aluminium, lan strip baja.Iku ngethok gulungan logam dadi ngudani saka macem-macem widths, lan banjur harvest ngudani ing ...
    Waca liyane
  • Ngenalke STRUT CHANNEL ROLL mbentuk MESIN

    Ngenalke STRUT CHANNEL ROLL mbentuk MESIN

    1.Spesifikasi Bahan Baku Baja karbon rendah gulung panas Bahan baku kekuatan ngasilake 235Mpa Kumparan OD ≤Ф1200 mm Kumparan ID Ф508mm Lebar Kumparan ≤250mm Ketebalan Strip 1.0~2.5mm Bobot kumparan ≤2500 kg Garis 2000 kg Overall 2X0.000 kg Garis 2X0.00. Uncoiler...
    Waca liyane
  • Ngenalke Σ Column Roll Forming Line Produksi

    Ngenalke Σ Column Roll Forming Line Produksi

    Pambuka Brief Lini produksi iki bisa ngrampungake ngecor saka profil balok Σ-shaped.Mesin ngecor minangka mesin cetak penyesuaian otomatis kanggo ambane poros liwat.Produk kanthi jembar lan dhuwur sing beda bisa rampung kanthi pangaturan otomatis.Kol liyane sing padha ...
    Waca liyane
  • Gudrarail dalan loro gelombang dikirim menyang India

    Gudrarail dalan loro gelombang dikirim menyang India

    Iki minangka barang saka pelanggan India.Raintech dalan kacilakan alangi muter mbentuk mesin duwe telung jinis: Dipisahake W beam muter mbentuk mesin, kapisah telung ombak kacilakan alangi muter mbentuk mesin;gabungan loro lan telung mesin gelombang.Kita duwe akeh kasus sukses kanggo ekspor dalan gedhe ...
    Waca liyane
  • HEAVY DUTY HIGH SPEED DRILLING MESIN PRODUSEN

    Wes wayahe dodolan, saiki lagi musim puncak.Deleng kahanan produksi ing departemen produksi kapindho pabrik kita liwat lensa. Kita nampa total 20 pesenan ing Oktober.Antarane, 5 pesenan saka custome lawas ...
    Waca liyane
  • RCL 16*2000 Slitting Line Produksi

    RCL 16*2000 Slitting Line Produksi