page_banner

ANYAR

Tube Mill Line Kanggo Mesir

Dina iki kita bakal ngirim frekuensi dhuwurpipa weldingmenyang Mesir.Iki pelanggan anyar kanggo perusahaan kita, lan customer messaged kita awal ing padha wanted baris gandheng.Penjual perusahaan kita ngirim email marang dheweke yen sampeyan bisa ngomong apa bahan sing arep digawe saka pipa sing dilas, apa sampeyan bisa ngirim gambar?Klien ora ngirim pesen maneh, bisnis kita ngira manawa klien ora bisa nganggo basa Inggris, banjur ngirim email menyang klien nganggo basa Arab.Klien mangsuli kita kanthi pesen.lan ngirim email.Staf teknis lan staf bisnis komunikasi kanthi rinci, lan teknologi kasebut menehi rencana sing rinci.Wong bisnis nggawe basa Arab kanggo pelanggan.Sawise maca email, pelanggan kuwatir banget babagan jumlah potongan sing dikirim dening peralatan kita sajrone siji menit.Bisnis lan teknologi kita, pelanggan proofread maneh lan maneh.Sawise 2 sasi, customer pungkasanipun sijine pesenan kanggo kita.

Mesin Raintech Kabkhusus ing roll forming, pangolahan gulungan, pabrik teknik pabrik tabung wiwit taun 2008.

Insinyur pimpinan kita, Pak Xu, minangka salah sawijining pendiri perusahaan, minangka pimpinan tim sing kerja ing pusat industri china wiwit taun 1990-an, tim kasebut minangka klompok pertama teknologi roll forming ing china, minangka label tingkat teknologi paling maju ing China.

Sawise pembangunan 16 taun, kita wis pengabdian kanggo laku lan Ngapikake dmost desain advance, struktur paling ekonomi nanging kuwat lan nyimpen biaya karya manungsa dening limit.Our maksimum mesin digunakake digunakake ing struktur baja, kreteg dalan gedhe, mobil, energi solar, daya angin. mesin, konstruksi railway lalu lintas, sistem parkir telung dimensi, sistem AC tengah, desalinasi banyu segara, Petroleum lan petrokimia, mesin konstruksi, mesin proyek lan mesin pelabuhan, lumbung modern, galangan kapal dll.

Proyek sing sukses lan terkenal :

Roll forming machines: guardrail dalan, bumper mobil, Truk beam, construction metal sectionpurlins, roof, wall, decking floor, solar structure, cable tray, storage racks etc.Metal coils processing lines and tube mill line, Cut-to-Length lines, Garis slitting, garis Tension Leveling lan mesin Precision Leveling, pabrik tabung SS: 38mm, 50mm, 76mm dll. Garis tabung ERW: 32mm, 50mm, 63mm, 76mm, 114mm, 127mm, 140mm, 165mm, 189mm 219mm, 459mm

Kita sumurup manawa reputasi dhuwur ing antarane para klien lan pangguna adhedhasar kualitas stabil lan layanan purna jual sing tulus.Kita bakal tetep pengabdian kanggo nyedhiyani support gedhe kanggo klien saka sak ndonya.

 


Wektu kirim: Nov-10-2022