page_banner

Sistem Layanan

LAYANAN PRE-SALE

1. Desain:Nggawe peralatan sing disesuaikan miturut syarat industri lan kabutuhan nyata pangguna kanggo nyukupi syarat produksi multi-arah pelanggan.

2. Kontrol kualitas:Anggota tim inspeksi kualitas inti duwe pengalaman kerja luwih saka sepuluh taun lan kasusun saka ahli kondhang lan personel senior ing industri pengawasan kualitas. syarat pengawasan kualitas.

3. Sadurunge Pangiriman:Priksa kondisi operasi peralatan kanggo mesthekake yen mekanisme transmisi mlaku kanthi fleksibel, ora macet, ora ana gangguan sing ora normal, kabeh mesin bisa mlaku kanthi lancar, presisi workpiece dhuwur, lan kinerja kerja konsisten karo model, sing bisa nyukupi kabutuhan. kabutuhan produksi.

4. Sadurunge instalasi:Nyedhiyani layanan teknis gratis (kalebu gambar pondasi, gambar tata letak peralatan, gambar sirkuit, gambar sistem hidrolik lan data teknis) kanggo pangguna, ngewangi panuku kanggo ngrampungake pondasi sipil peralatan, lan nyiapake peralatan sadurunge instalasi.

LAYANAN sawise-SALE

LAYANAN sawise-SALE

1. Instalasi lan komisioning:Kita bakal nemtokake insinyur profesional menyang situs pelanggan utawa menehi panuntun dhumateng online kanggo ngewangi pangguna kanggo ngrampungake instalasi lan operasi normal lan commissioning peralatan kanggo ketemu target kasebut ing kontrak.

2. Latihan:Kita bakal nglatih personel teknis saka panuku babagan operasi lan pangopènan kabeh peralatan ing situs kasebut sadurunge rampung instalasi lan debugging peralatan lan pangiriman, supaya pangguna bisa ngerti kahanan rinci peralatan lan sinau katrampilan operasi sing dibutuhake lan katrampilan kanggo njaga unit kasebut kanthi mandiri.

3. Garansi:Set lengkap garansi peralatan kanggo setahun, layanan pangopènan seumur hidup.Ing wektu garansi gratis, kita nyedhiyakake layanan pelacakan sing terus-terusan kanggo peralatan pangguna, kanthi pas wektune mbusak kabeh jinis alangan sing bisa nyebabake operasi ora normal saka unit sajrone operasi peralatan kasebut, lan nggawe cathetan lan laporan.

4. Layanan Online:Nyedhiyani layanan hotline 24 jam kanggo nanggapi kabutuhan pelanggan kanthi pas wektune.Ing cilik saka Gagal sing ora dikarepke saka peralatan sak nggunakake, kita njamin balesan ing 1 jam lan menehi solusi ing 24 jam sawise nampa saran saka kedhaftar.

LAYANAN PRE-SALE

5. Pangopènan mesin:Yen peralatan rusak amarga operasi sing ora bener lan panggunaan Pembeli (faktor manungsa), kita bisa nyedhiyakake ndandani lan ngganti pas wektune, nanging biaya bakal ditanggung dening Pembeli

6. Agreement Maintenance:Nalika periode pangopènan gratis wis rampung, loro pihak bisa mlebu perjanjian pangopènan kanggo njamin operasi normal unit kasebut.Miturut syarat panuku lawang-lawang kanggo pangguna saka deteksi unit, lan panyiapan saka file technical, ranging technical.Yen ana kesalahan apa wae, monggo nelpon lan nulungi personel panuku kanggo ngerteni sababe lan mbusak kanthi cepet.Yen ana ragad, Penjual mung bakal ngisi ragad biaya.