page_banner

produk

Panyimpenan beting rak Roll mbentuk Machine

Iki minangka mesin roll forming kanggo ngasilake rak panyimpenan, baris produksi mesin roll forming utamane kasusun karo uncoiler, leveler, mesin pakan servo, mesin punching, mesin roll forming, mesin pemotong lan unit kontrol.Jalur produksi nduweni karakteristik otomatisasi sing dhuwur, efisiensi dhuwur, stabilitas sing apik, lan liya-liyane;wis digunakake dening akeh pangguna ing China lan wis menang review customer apik.Lini produksi roll forming bisa ngasilake ukuran produk kanthi otomatis.Mesin kasebut dilengkapi sistem PLC kanthi layar tutul, saengga mesin bisa langsung maca gambar CAD sing ramah pangguna.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Konfigurasi 3T Manual Uncoiler (2 SETS), Roll Forming, Electric-Motor, Mould Cutting, stasiun hidrolik, Kabinet Kontrol
Sistem Kontrol Layar Tutul Warna OtomatisInverter PLC merek Delta
Daya Utama 7,5 KW
Daya Pompa 4 KW
Power Supply 380V, 3-Fase, 50Hz
Kacepetan mbentuk 8-10 m/min
Stasiun Gulung 17 stasiun rol
Diameter poros 57 mm
Ketebalan Feeding 1,8 mm
Ukuran Sakabèhé Kira-kira 7200 × 1200 × 1500mm
Total Bobot Kira-kira 3600KGS

PROSES PRODUKSI

Uncoiling → Leveling → Servo Feeding → Punching → Roll Forming → Cutting → Discharging

KOMPONEN UTAMA

Uncoiler: ngeculake gulungan materi kanthi otomatis miturut kacepetan kabeh baris

Mesin Pakan Servo: Feed sheet miturut dawa langkah nyata sing dibutuhake kanggo pukulan

Punching penet: Digunakake kanggo punching bolongan ing piring

Roll Forming Machine: Digunakake kanggo entuk wangun antarmuka sing dibutuhake final liwat proses mbentuk gulung saka wangun piring rampung dibutuhake

Mesin Cutting: Iku kanggo Cut Piece karya kawangun kanggo dawa

Unit Kontrol Listrik: Unit kasebut dilengkapi PLC lan layar sing angel, ngontrol kabeh jalur produksi.

Stasiun Hydraulic: Nyedhiyani daya kanggo mesin pukulan lan mesin pemotong

SAMPEL KERJA

APLIKASI

Lini produksi roll forming digunakake kanggo ngasilake rak panyimpenan kanggo gudang lan pigura panyimpenan.



Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita