page_banner

produk

Lurus Jahitan Steel Welded Steel Tube Mill Line

Garis penggilingan tabung yaiku welding jahitan lurus ing peralatan welding saka pipa baja sing digawe saka lembaran baja utawa gulungan baja sing digulung panas utawa adhem.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

  Komponen Jumlah Produsen
1 nggiling sirah 1 Set ADV Polishing
2 Sistem rotasi planet 1 Set ADV Polishing
3 sistem kontrol listrik 1 Set ADV Polishing
4 Sistem penghapusan debu (opsional) 1 Set ADV Polishing
5 Mekanisme nampa (ngeculake) benda kerja 2 Set ADV Polishing
6 Sistem pakan 2 Set ADV Polishing

STRUKTUR UTAMA PERALATAN lan SIFAT

Peralatan kasebut utamane kalebu siji set kepala penggilingan, set sistem rotasi planet, set kontrol listrik, set sistem pakan, set workpiece sing nampa (ngeculake) mekanisme, set sistem bledug (opsional).

1. Kepala penggilingan:Mesin kasebut dilengkapi karo siji set kepala grinding sing bisa digunakake kanggo polish lumahing njaba saka workpiece .Miturut karakteristik mecah saka workpiece, nggunakake sabuk abrasive minangka materi mecah.Ingsirah grinding kasusun saka siji motor sirah polishing, mekanisme support, mekanisme drive daya, lan piring soyo tambah.

2. Sistem rotasi planet:Fungsi utama saka mekanisme iki kanggo nyedhiyani gerakan puteran dibutuhake saka sirah mecah sak polishing.Daya motor ditularake menyang turnable liwat V-belt kanggo langsung drive turntable kanggo muter.Iku kasusun saka motor, turnable lan piranti transmisi.

3. Kontrol listrik:Peran sistem kanggo input instruksi, kontrol gerakan mesin kanggo entuk kontrol, utamané dening console lan kabinèt kontrol elektronik, inverter lan macem-macem komponen electrical voltase kurang.

4. Sistem pakan:Sistem dipakani digunakake kanggo dipakani otomatis polishing tabung lurus.Iku kasusun saka roller, feeder, sekrup nyetel backlash lan sistem drive motor.

5. Mekanisme panampa (ngeculake) benda kerja:Iki kanggo ndhukung workpieces sak tabung lurus polishing.It kasusun saka nyetel sekrup, gembong karet lan pallet.

6. Sistem pembuangan bledug (opsional):Peranan sistem iki yaiku kanggo ngumpulake bledug sing diasilake sajrone proses penggilingan, kanggo ngatasi koleksi bledug, pangopènan lan reresik sing gampang.Utamane kasusun saka kolektor bledug siklon, pembersih vakum tas, lan pipa koleksi bledug.

PROSES KERJA

Double-head un-coiler → → Strip-head Shearer & TIG butt welder station →→ Horizontal spiral accumulator group →→ Forming M/C (Unit penggerak utama + Flattening Entry unit + Breakdown section + Fin pass section + Seam guide unit + High sistem las induksi frekuensi + Unit rol las squeeze + Unit scarfing njaba + Dudukan setrika horisontal) → → Bagian pendinginan banyu emulsi →→ Ukuran M/C (Unit penggerak utama + Bagian ukuran + Unit tes kecepatan + pelurus Turk + Stand tarik vertikal ) →→ NC flying saw ing kontrol komputer →→ Run-out table

APLIKASI

Garis pabrik tabung bisa ngasilake pipa banyu, pipa baja dhukungan struktural, pipa dekorasi, pipa limbah lan liya-liyane.

Tube Mill Line
4. Tube Mill Line
3. Tube Mill Line


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita