page_banner

produk

The Solar PV Strut Bracket Roll Forming Line Produksi

Krenjang fotovoltaik surya iki minangka produksi braket fotovoltaik surya.Krenjang fotovoltaik surya minangka krenjang khusus sing dirancang kanggo nempatake, nginstal lan ndandani panel surya ing sistem pembangkit listrik fotovoltaik surya.Bahan umum yaiku aluminium alloy lan stainless steel.Produk dhukungan fotovoltaik dipérang dadi sistem dhukungan lemah, sistem dhukungan atap datar, sistem dhukungan atap sudut luwes, sistem dhukungan atap condong, sistem dhukungan kolom, lsp.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Mesin Roll Forming Solar PV Strut

Krenjang fotovoltaik surya iki minangka produksi braket fotovoltaik surya.Krenjang fotovoltaik surya minangka krenjang khusus sing dirancang kanggo nempatake, nginstal lan ndandani panel surya ing sistem pembangkit listrik fotovoltaik surya.

Fungsi:

Roll forming line iki khusus nindakake proses punching hole, mbentuk rolling bracket strut solar, PV stand rack.

Proses utama kabeh baris:

uncoiler - nuntun dipakani - mbentuk - Cut kanggo dawa - produk rampung

 


 

 

Spesifikasi bahan baku

Bahan baja karbon rendah sing digulung panas
kekuatan ngasilaken 235Mpa
Kumparan OD ≤Ф1200 mm

 

ID kumparan Ф508 mm
Strip jembaré ≤250mm
Ketebalan baja 1,5 ~ 2,5 mm
Bobot kumparan ≤2500 kg
Ukuran tata letak sakabèhé 25000X3000X1800
Archway stands materi QT450
Bahan poros rol 40Cr,ngilangake,atose HRC45~50
Archway ngadeg mbentuk set 20 set
Forming shaft dia φ70 mm
Motor udakara .. 30KW
Maks.kacepetan baris 5 ~ 15m / min

 

KOMPONEN UTAMA

No Jeneng Item Spesifikasi
1 Decoiler Mode kepala tunggal, dukungan tunggal

ID kumparan:Ф508 mm

Koil OD:Ф1200 mm

Jembar Kumparan:500 mm

bobot kumparan:≤5000 kg

2 Mesin leveling 5 leveling rol

Maks.kacepetan:20m/min.,

Maks.Jembar leveling:500 mm,

Maks.Ketebalan kumparan:1~3 mm

Daya mesin leveling: kira-kira.7.5kw (tundhuk desain pungkasan)

3 Feeder Servo kacepetan dipakani maksimum:30m / min

jembaré feed maksimum:≤500mm

Diijini feed thickness≤3mm

Precision saka dipakani:± 0,2 mm / langkah

Servo motor:Jepang, Yaskawa

Daya Motor Servo:udakara 4.4KW(miturut desain pungkasan

4 Multi-Punching Kanggo ngrampungake bolongan punching ing profil.
5 Ganti cepet Roll mbentuk Machine

Ana rong jinis kacang ing njaba gapura: tangan kiwa (poros ngisor) lan tangan tengen (poros ndhuwur).

Bahan gapura: QT450.8/13

Dokumen kutipan

Bahan poros rol: 40Cr, dipateni lan tempered, kekerasan yaiku HRC45 ~ 50

Parameter: Forming pass: 36 pass (tundhuk desain final)

Archway sorties: 36 + 32 = 68 sorties

Dhiameter poros mesin pembentuk: φ70mm (tundhuk desain pungkasan)

Daya motor: 55 kw

Kacepetan linear maksimum: 2 ~ 8m / min

6 Pemotongan Hidrolik Mode pemotong nganggo shearing blanking

Bahan blade:Cr12MoV (kekerasan sawise quenching HRC58~62)

Parameter:akurasi nglereni:± 1,5 mm

7 Kabinet Kontrol Listrik PLC: Mitsubishi

Inverter: Delta

Layar tutul: Vinylon (Taiwan, China)

Peralatan listrik voltase rendah: Schneider (Prancis)

Encoder: Omron (Jepang)

Pengontrol servo: Yaskawa (Jepang)

8 Sistem Hidrolik Sistem hidrolik nggunakake filter, kebersihan lenga kanggo njamin kelas 6-8

SAMPEL KERJA


https://www.youtube.com/channel/UCMrd6pMM1T6jlMZ8UbJWnLA
https://www.facebook.com/Raintech-Roll-Forming-Machine-Co-Ltd


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita