page_banner

ANYAR

Apa sampeyan ngerti carane mbedakake macem-macem model cnc gantry mesin pengeboran sing bisa dipindhah?

Kaping pisanan, aku bakal ngenalakemesin bor cnc gantry sing bisa dipindhah.Mesin pengeboran planar cnc bisa ngebur lan penggilingan kanggo struktur baja lan baja.Mesin pengeboran baja cnc kita duwe enem model.Model kasebut yaiku PD,PCD,PSD,PLD,PMD,ZPMD.

Sareh, aku bakal introduce PD CNC gantry ngebur machine.PD CNC plate baja ngebur machine punikabaja plate welding bed Bahan.Kacepetan rotasi mesin pengeboran gantry cnc yaiku 100-560rpm / min.PD cnc gantry industri sing bisa ditrapake.Mesin pengeboran PCD CNC minangka bahan amben wesi Grey.

1. Babagan seri PD/PCDprabédan:

1) Ana bolongan kurang kanggo seri sirah daya hydraulic ing PC, lan Kapadhetan ora D. Kepala daya hydraulic wis kurang bolongan kanggo nyambungake garis, lan ora bakal ana akeh bolongan, cocok kanggo piring orifice cilik, utamané cocok kanggo luwih saka 12-50 mm Paling Papan PD.12-50mm, cocok kanggo industri hydraulic.Feed mung cocok kanggo struktur baja, lan ana sawetara bolongan cilik ngisor 12mm.Hidrolik minangka gaya kasar lan cenderung ngrusak latihan ukuran cilik

2).Luwih saka kaping pindho milimeter saka rong kuping, nyedhiyakake macem-macem pagelaran sing beda-beda, 10 gaya multi-driji, nyedhiyakake kualitas dhuwur.

3).Hidraulik 10mm uga bisa diwilang kanthi cara sing paling akurat cara pelanggan inti saka watu permata iki uga bisa diwilang kanthi cara iki, nanging yen adhedhasar cara dinamis kita.

4).Ora kaya PD, PC utamane didorong dening motor lan nyopir.Mesin dual minangka pasukan nyopir dual sing nyopir server.Struktur sing luwih stabil, luwih stabil

5).Dipakani sirah daya hidrolik tanpa sirah daya, konfigurasi standar saka manik dipakani lan dipakani, lan ora PD kabel ngoper switch, cepet Rolling, kena pengaruh dening efek dipakani sirah saka drive / daya sirah, lan rasio jam apa kanggo feed drive , Efisiensi Miturut syarat pelanggan, kepala daya bisa milih kanggo nyebarake feed server.

2. Babagan seri PHD/PMDprabédan:

1).Seri PHD cocok kanggo ngolah penukar panas, boiler, lembaran tabung lan baffle ing industri petrokimia.Bolongan kasebut kandhel, bakal ana akeh bolongan cilik, syarat kanggo presisi relatif dhuwur, lan fungsi reresik diwenehake.Seri BT40 / BT50 spindle presisi, pendinginan internal lan eksternal.

2).Seri PD / PHD minangka latihan kacepetan dhuwur.Nalika pelanggan duwe syarat dhuwur kanggo kacepetan, PMD casting heavy-tugas baja struktur amben seri dianjurake, karo stabilitas kuwat;BT50 bor bit, sistem kontrol Siemens, presisi dhuwur;diameteripun pengeboran maksimum bisa tekan 100mm (material alloy hard).PHD entheng, nalika kacepetan bit pengeboran dhuwur banget, awak bakal kedher, ora cukup kanggo ndhukung, bakal ora stabil.

3).Ora dianjurake kanggo tumpukan workpieces kanggo ngebur karo ngebur-kacepetan dhuwur.300mm nuduhake kekandelan maksimum workpiece siji sing bisa dilatih.Kekandelan mesin biasane pirang-pirang 5 kanthi diameter bolongan, contone, diameter bolongan maksimal 20mm, lan ketebalan bolongan maksimal 20 * 5 = 100mm

4).PMD nganggo kepala daya jinis ram semi-tertutup, sing nyuda geter lan luwih stabil nalika ngebur.

5).Kanggo mesin pengeboran kacepetan dhuwur, kacepetan kerja sing nyata ditemtokake dening diameter benda kerja pelanggan.Sing luwih gedhe diameteripun, sing luwih alon kacepetan.Tabel nuduhake kacepetan idling.

Motor spindle servo digunakake karo encoder dhewe kanggo mujudake fungsi pengeboran lan nutul.Daya motor spindle nemtokake ukuran diameter bolongan, mula diameter bolongan ora duwe nilai tetep lan bisa tanpa wates, anggere daya motor sing cocog ana..

Pungkasan, aku bakal ngenalake aplikasi mesin pengeboran gantri pd cnc gantry kanggo baja, struktur baja, menara, jembatan, pangolahan mesin.

Aplikasi mesin pengeboran sing bisa dipindhah PCD cnc gantry minangka peralatan khusus kanggo ngebur lan ngolah piring penyambung lan piring jangkar ing struktur baja, menara wesi, jembatan, mesin lan industri liyane.

PLD CNC cnc gantry mesin pengeboran sing bisa dipindhah yaiku pangolahan bolongan lembaran tabung penukar panas, struktur baja lan peralatan listrik kanggo tenaga, petrokimia, prau tekanan, lan sapiturute, lan uga bisa digunakake kanggo pangolahan bolongan piring gedhe ing industri liyane.

Aplikasi mesin pengeboran gantri PHD CNC yaiku Pengeboran lan penggilingan piring nyambungake lan piring jangkar ing struktur baja, menara wesi, jembatan, mesin lan industri liyane;pengeboran lan panggilingan piring tabung, baffles lan flanges ing boiler, petrokimia, prau meksa lan industri liyane;Pengolahan piring penukar panas AC sentral.


Wektu kirim: Nov-01-2022