page_banner

Mesin Roll Forming Kab

Mesin Roll Forming Kab

  • Mesin Roll Forming Bentuk Khusus

    Mesin Roll Forming Bentuk Khusus

    Kang digunakake kanggo nggawa wangun plate rampung dikarepake kanggo wangun antarmuka final dikarepake liwat proses muter mbentuk.Nalika specifications beda saka panggantos produk mung perlu kanggo ngganti bagéan saka lengen klambi, bisa cepet ngganti product.The unit ngecor adopts ngadeg sawijining (mode archway memorial).Motor, reducer drive, chain mimpin jinis.

  • Flat Bar Otomatis Roll Forming Line Produksi

    Flat Bar Otomatis Roll Forming Line Produksi

    Mesin mbentuk warata bar muter utamane ngasilake bar sing rata.Proses warata bar muter mbentuk baris produksi punika  LoadinguncoilinglevelingstraighteningDeburr &Chamfering  looperservo dipakaninglereni.

  • Topi Profil Roll Forming Machine

    Topi Profil Roll Forming Machine

    Profil topimesin roll mbentukbisa prodhuk profil topi.Materi mesin roll forming yaiku Q235.Bobot kumparan yaiku ≤2T, diameter njero kumparan Ф508 ± 10 mm.Profil kupluk gulungan mbentuk mesin kumparan jembaré <200mm.Ketebalan koil materi yaiku 0.6mm, diameter njaba maksimal 1400mm.Ukuran tata letak 10mx2m.Arah jalur produksi: tengen → kiwa (madhep arah jalur produksi)

     

  • Solar Strut Channel Roll mbentuk Machine

    Solar Strut Channel Roll mbentuk Machine

    Solar PV Strut Channel Roll mbentuk Machinedirancang kanggo gawé solar strut karo kekandelan saka 2.0mm kanggo 3.0mm.Solar strut roll forming machine kasusun saka uncoiler, leveler, feeder servo, punch press, mesin pembentuk utama, piranti pemotong, meja njaba, stasiun hidrolik lan sistem kontrol PLC.Kauntungan saka PV solar strut roll mbentuk mesin kita kekuatan dhuwur, kanthi otomatis, operasi gampang lan biaya murah.We ndhukung customizable kanggostrut u saluran muter mesin mbentuk.

  • High Quality Truck u beam muter mesin mbentuk

    High Quality Truck u beam muter mesin mbentuk

    Line produksi iki bisa ngrampungake ngecor sakaΣ-profil beam shaped.Mesin ngecor minangka mesin cetak penyesuaian otomatis kanggo ambane poros liwat.

    Produk kanthi jembar lan dhuwur sing beda bisa rampung kanthi pangaturan otomatis.Baja kadhemen liyane sing padha uga bisa diprodhuksi kanthi ngganti gulungan lan alat sing gegandhengan.

  • High Quality Two Wave Highway Guardrail Roll Forming Line Produksi

    High Quality Two Wave Highway Guardrail Roll Forming Line Produksi

    Raintech dalan kacilakan alangi muter mbentuk mesin duwe telung jinis: Dipisahake W beam muter mbentuk mesin, kapisah telung ombak kacilakan muter muter mbentuk mesin;gabungan loro lan telung mesin gelombang.Kita duwe akeh kasus sukses kanggo ekspor dalan gedhe guardrail plate muter mbentuk mesin lan C kirim muter mbentuk uga .Iki produk kita wiwitan kang karo teknologi diwasa lan pembuangan customer kabeh ndonya.Highway guardrail muter mbentuk mesin utamané digunakake kanggo gawé guardrail dalan.Mesin iki digunakake kanggo punching, mbentuk lan nglereni saka guardrail dalan gedhe piring corrugated, kang digunakake digunakake ing jembatan, construction dalan.

  • Σ Column Sigma Roll Forming Line Produksi

    Σ Column Sigma Roll Forming Line Produksi

    Line produksi iki bisa ngrampungake ngecor sakaΣ-profil beam shaped.Mesin ngecor minangka mesin cetak penyesuaian otomatis kanggo ambane poros liwat.Produk kanthi jembar lan dhuwur sing beda bisa rampung kanthi pangaturan otomatis.Baja kadhemen liyane sing padha uga bisa diprodhuksi kanthi ngganti gulungan lan alat sing gegandhengan.

  • Mesin Roll Forming Kabel Tray Paling Laris

    Mesin Roll Forming Kabel Tray Paling Laris

    Line produksi tray kabel ikiperalatan khusus kanggotray kabelmuter mbentuk,uga bisa ngrampungake produksi piring tutup,sing akeh ditrapake ing transmisi daya, mesin lan peralatan, bangunan komersial lan fasilitas liyane, kalebu kamar komputer, parkir, pusat data, kantor, panyedhiya layanan Internet, rumah sakit, sekolah / universitas, bandara lan pabrik, etc

  • High Quality Best Selling Truck Carriage Slide Plate Roll Forming Machine

    High Quality Best Selling Truck Carriage Slide Plate Roll Forming Machine

    Pambuka singkat:

    Peralatan baris produksi papan carriage minangka peralatan otomatis, digunakake kanggo nggawe kreta ndhuwur, ngisor, lan piring sisih "saka piring kreta truk.

     

    Parameter teknis utama:

    Bahan:piring baja panas mbalek

    Kekuwatan ngasilake bahan baku: 235Mpa

    Kekuatan tarik bahan baku: 450Mpa

    Koil OD: ≤Ф1300 mm

    Koil ID: Ф508

    Jembaré Strip: ≤1000mm

    Ketebalan Strip: 1 ~ 1.2mm

    Berat gulungan tunggal: ≤7000 kg

     

     

  • Diganti CUZ Purlin Roll mbentuk Machine

    Diganti CUZ Purlin Roll mbentuk Machine

    Deskripsi Produksi

    Proses Produksi

    Decoiling → flattening → feeding → mbentuk → pangukuran dawa → punching → pemotongan hidrolik → produk rampung

    Komponen saka kabeh baris

    Ora.

    Item

    Unit

    Qty

    1.

    Manual decoiler

    nyetel

    1

    2.

    Mesin leveling

    nyetel

    1

    3.

    mesin mbentuk utama

    nyetel

    1

    4.

    kothak Kontrol PLC

    nyetel

    1

    5.

    Pompa hidrolik

    nyetel

    1

    6.

    Sistem Punching lan Cutting

    pcs

    1

    7.

    Tabel output

    pcs

    1

    Parameter teknis

    Bahan sing cocog: baja galvanis utawa kumparan wesi

    Ketebalan: 1-3.5mm

    Ukuran garis kabeh:18*1.5*1.6m

    Kacepetan mbentuk:8-12m/ min

     

     

  • Gabungan Loro lan Telung Beam Roll Forming Machine

    Gabungan Loro lan Telung Beam Roll Forming Machine

    Raintech highway crash barrier roll forming machine duwe telung jinis:Dipisahake W beam muter mbentuk mesin, kapisah telung gelombang kacilakan alangi muter muter mbentuk mesin;gabungan loro lan telung mesin gelombang.

  • Two Wave Beam Highway Guardrail Roll mbentuk Machine

    Two Wave Beam Highway Guardrail Roll mbentuk Machine

    Raintech highway crash barrier roll forming machine duwe telung jinis:Dipisahake W beam muter mbentuk mesin, kapisah telung gelombang kacilakan alangi muter muter mbentuk mesin;gabungan loro lan telung mesin gelombang.Kita duwe akeh kasus sukses kanggo ekspor dalan gedhe guardrail plate muter mbentuk mesin lan C kirim muter mbentuk.Mesin pukulan dilengkapi rong set lengkap cetakan pukulan & pemotong.