page_banner

produk

Mesin Roll Forming Rel Konduktif Stainless Steel

Mesin subway roll forming.Baris produksi iki bisa kanthi otomatis ngrampungake fungsi uncoiling, dipakani, gawe tingkat, kadhemen mlengkung lan nglereni Strip stainless steel.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Plate: stainless steel (XCr17, kudu dicocogake kanggo 304 stainless steel ing wektu sing padha)

Ketebalan papan 2 ~ 3 mm
Diameter njero kumparan Φ508 mm
Koil straightness 0,1-0,3 mm / m
Dawane produk rampung 14,2m-18,2m
Akurasi dawa tetep ± 2 mm
Kacepetan linear 2-6m / min
sumber daya 380V±10%;50Hz
Tekanan udara 0,5 MPa

PROSES PRODUKSI

Uncoiling → Feeding, Leveling → Cutting Head Pressing → Front Looper → Fixed-Length Feeding → Punching → Rear Looper → Cold Bending Forming → Correction → Cutting → Discharge-Stacking

Koil baja tahan karat kanthi manual diangkat menyang decoiler, peralatan diwiwiti, lan gulungan kanthi manual diisi menyang leveler siji, lan kabeh baris wiwit produksi.Strip uncoiled pisanan leveler a, lan banjur doyo lan imprinted ing Strip dening mesin punching, lan banjur kadhemen-mbengkongaken kawangun ing unit muter mbentuk, lan mburi unit mbentuk jangkep straightening saka profil.Banjur profil dipotong nganti dawa tetep dening mesin pemotong, lan materi kasebut dibuwang liwat rak discharging, dikempalken kanthi manual, diangkat lan diangkut menyang gudang.

KOMPONEN UTAMA

Utamane kasusun saka uncoiler, mesin straightening, platform welding butt shearing, looper ngarep, feeder servo, punching punch, looper mburi, unit roll forming, mesin potong-kanggo-dawa, rak discharge.

Uncoiler

Iku kasusun saka pigura welding, sistem poros tensioning, motor reducer drive, mencet sirah lan brake.

Primer, mesin leveling

Kasusun saka sirah shovel, sirah straightening, piranti leveling, sistem drive, etc.

Shear butt welding platform

Iku kasusun saka mesin shearing, sirah mencet, lan platform pencet (tembaga), karo luwes sisih rollers ing ngarep lan mburi.

Panganan servo

Didorong dening motor servo, dipakani roller

Sistem kontrol listrik

Kontrol PLC (Siemens).

APLIKASI

Peralatan roll forming kanggo ril konduktif subway utamane digunakake kanggo ngasilake rel konduktif.Utamane digunakake ing transit rel kutha.Rel konduktif tradisional digawe saka bahan baja karbon rendah.

Diagram aplikasi


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita