page_banner

produk

Waves Guardrail W Beam Plate Roll mbentuk Machine

Highway guardrail muter mesin mbentuk utamané digunakake kanggo gawé guardrail dalan.Mesin iki digunakake kanggo punching, mbentuk lan nglereni saka guardrail dalan gedhe piring corrugated, kang digunakake digunakake ing jembatan, construction dalan.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Bahan Baja karbon rendah cold rolled
Kekuwatan ngasilake bahan mentah 235Mpa
Kekuwatan tensile bahan mentahan ≤550Mpa
Coil diameteripun njaba ≤Ф1600 mm
Diameter njero kumparan Ф508 mm
Ketebalan Strip 2,3 ~ 3 mm
Bobot gulungan tunggal ≤7000 kg

PROSES PRODUKSI

Lini produksi ditindakake miturut proses ing ngisor iki:

Uncoiler → Looper (Panyimpenan) → Servo Feeding → Mesin Punching → Roller Forming → Shearing → Palletizing Otomatis Produk Rampung

KOMPONEN UTAMA

1. Uncoiler

Mesin kasebut minangka mode siji-sirah.Kanthi dhukungan tunggal, motor nyopir poros materi uncoiler kanggo ngeculake gulungan materi, lan daya hidrolik nyurung piranti tension poros materi uncoiler kanggo ndandani gulungan materi ing poros materi uncoiler.

2. Piranti Panyimpenan Material

Piranti panyimpenan kasusun saka rong bagéan: roller arc-shaped lan piranti ndhukung.Ana papat kelompok rollers arc-shaped.Antarane rong tong sampah, padha kasusun saka pigura busur lan roller puteran siji.Saklar fotoelektrik dipasang ing jugangan silo kanggo ngontrol posisi gulungan sing mlebu ing jugangan, supaya kacepetan saben bagean kerja bisa cocog.

3. Leveling Servo Feeder

Lembar dipakani miturut dawa langkah nyata sing dibutuhake kanggo pukulan, lan sawetara set paramèter pakan bisa disetel bebarengan, sing trep lan cepet.Akurasi pakan akurat tanpa toleransi akumulasi.

4. Pneumatic tindakake-munggah shearing

Iku ngethok bagean sing dibentuk nganti dawa tetep.Proses kerja kabeh ora perlu mungkasi kabeh baris, lan kanthi otomatis nglacak lan ngethok, sing cepet lan efisien

SAMPEL KERJA

Detail Gambar 1

APLIKASI

Guardrails digunakake ing industri, tetanèn, administrasi kotamadya, transportasi lan industri liyane kanggo dekorasi, pangopènan lan pangayoman.

Detail Gambar 2


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita