page_banner

produk

Floor Decking Roll mbentuk Machine

Floor decking roll forming machine digunakake kanthi manual kanggo ngasilake decking lantai baja lan bisa ngasilake decking lantai kanthi kualitas dhuwur, kayata ora ana deformasi pemotongan, kekuatan dhuwur lan beban kerja sing gedhe.Bisa langsung dicampur karo bolong baja lan beton kanthi adhesi sing apik.Aplikasi utama lembaran decking kalebu pembangkit listrik termal, parkir teduh mobil multilayer, bangunan omah lan komersial bertingkat kayata mall, jembatan, platform, trotoar, mezzanine, silo, lsp.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

APLIKASI PRODUK

1 (1)

PARAMETER TEKNIS UTAMA

Bahan:Galvanized cold-rolled sheet

Kekuatan produksi bahan baku:≤275Mpa

Kekuatan tarik bahan baku:≤550Mpa

OD kumparan:≤Ф1300 mm

ID kumparan:Ф508

jembaré Strip:≤1450mm

Ketebalan Strip:0,8 ~ 1,2 mm

Bobot kumparan:≤10000 kg

KOMPOSISI UTAMA

No Jeneng Item Spesifikasi
1 Decoiler Mode kepala tunggal, dukungan tunggal;Koil ID: Ф508;Koil OD: Ф1300mm;Jembaré Strip: 1450 mm;Maks.Bobot: ≤10000 kg
2 Mesin Roll Forming Kab

Struktur: unit mbentuk didorong dening chain reducer motor;Pembentukan stasiun: 36 stasiun;Diameter poros mesin mbentuk: φ95mm;Daya Motor: 22kwX2;Max: 15m / min

3 Pemotongan Hidrolik Mode pemotong nganggo shearing blanking;Bahan blade: Cr12MoV (kekerasan sawise quenching HRC58 ~ 62);Parameter: akurasi nglereni: ± 1.5mm
4 Kabinet Kontrol Listrik

komponen listrik utama;PLC: Mitsubishi;Inverter: delta ;Layar tutul: veron (Taiwan, China);Piranti listrik voltase rendah: schneider (Prancis);Encoder: Omron (Jepang)

5 Sistem Hidrolik Sistem hidrolik nggunakake filter, kebersihan lenga kanggo njamin kelas 6-8
  Run-out Tabel ukuran: 3*1.2*0.6m;Dhuwur sing bisa diatur

PROSES PRODUKSI

Uncoling → Nyanjung → Roll Forming → Dischaging

SAMPEL KERJA

Decking logam yaiku lembaran logam bergelombang sing digunakake minangka dek atap struktural utawa dek lantai komposit.Bakal didhukung dening balok baja utawa joists Tujuan dek logam kanggo ndhukung membran insulasi saka gendheng utawa ndhukung lan ikatan karo beton kanggo nggawe dek lantai logam gabungan.



Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita