page_banner

produk

Storage Shelf Beam Roll mbentuk Machine

Iki minangka mesin roll forming kanggo ngasilake lengen salib rak panyimpenan, mesin kasebut digunakake kanggo ngasilake lengen salib rak panyimpenan, lengen salib utamane digunakake kanggo gudang panyimpenan.Mesin roll forming dilengkapi sistem kontrol otomatis kanthi layar tutul, kacepetan mbentuk maksimal tekan 15m / min;lan kacepetan produksi kanggo kabeh baris produk bisa diatur kanthi otomatis kanggo macem-macem ukuran salib.Adhedhasar sistem kontrol otomatis, mesin bisa maca gambar CAD langsung utawa operator bisa input informasi produk liwat layar tutul.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

PARAMETER TEKNIS UTAMA

PLC Mitsubishi
Sistem servo Yaskawa, Jepang
Inverter Delta (Taiwan, China)
Layar tutul Vinylon (Taiwan, China)
Piranti listrik voltase rendah Schneider (Prancis)
angger kacepetan DC Kontinental (USA)
Encoder Omron (Jepang)

PROSES PRODUKSI

Uncoiling → Leveling → cold roll forming → Hydraulic Follow → Up cutting → Discharging

KOMPONEN UTAMA

Roll mbentuk baris produksi utamané dumadi karo ing ngisor iki:

Mesin uncoiling, mesin leveling, mesin roll forming, mesin pemotong, stasiun hidrolik lan stasiun kontrol.

Stasiun hidrolik nyedhiyakake daya kanggo mesin pemotong, stasiun kontrol ngontrol kacepetan mbentuk, stasiun kontrol nganggo sistem PLC kanthi layar tutul, sistem kasebut bisa maca gambar CAD langsung, operator uga bisa input informasi produk liwat tutul layar.Mesin roll forming nggawe produk akhir lan mesin pemotong nggawe produk akhir kanthi dawa tartamtu.Garis produksi dilengkapi karo pigura individu, pigura bisa diatur kanthi otomatis adhedhasar ukuran produk.Sistem PLC bisa nyetel kacepetan kabeh baris produksi kanthi otomatis

SAMPEL KERJA

APLIKASI

Roll mbentuk baris produksi iki digunakake kanggo gawé rak panyimpenan salib penyelundupan, penyelundupan sing digunakake digunakake ing gudang panyimpenan, pigura panyimpenan;roll mbentuk baris produksi saged kanggo gawé ukuran beda saka tangan salib.



Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita