page_banner

produk

Container Movable Type Roof Board Roll Forming Machine

Mesin mbentuk gulungan jahitan sing ngadeg yaiku mesin mlengkung kadhemen sing trep lan bisa dipindhah.Ora perlu njupuk area gedhe.Ing wektu sing padha, ora mbutuhake sampeyan duwe pabrik.Mesin gulung kadhemen iki bisa nindakake pakaryan kanggo sampeyan ing njaba papan kerja.


  • youtube
  • facebook
  • twitter

Detail Produk

Tag produk

Parameter utama:

Bahan: galvanis cold rolled sheet

Kekuwatan ngasilake bahan mentah: ≤550Mpa

Kekuatan tarik bahan baku: ≤650Mpa

Diameter kumparan: ≤Ф1300 mm

Dhiameter kumparan: Ф508

Jembar input coil: 800mm

jembaré tali baja: ≤1450mm

Jembar profil: 610mm

Ketebalan tali baja: 0.4 ~ 0.7mm

bobot coil: ≤6000 kg

Parameter teknis:

1. Peredam motor utama: daya motor: 5.5kw cycloid gear reducer: bwd27-43-5.5kw

2. Sprocket chain drive: Model rantai: 16A-1, model sprocke: 16A15Z, Bahan; baja 45 #, quenching frekuensi dhuwur saka tip waos

3. Struktur rangka mesin utama: baja saluran 300 dilas, siji mburi tetep, ujung liyane dipindhah kanthi wutuh

4. Panel tembok terpadu: A3

5. Welding materi: majeng flux-cored kabel welding diadopsi.Kekuwatan lan sifat mekanik liyane saka pigura lan bagean strukture padha karo komponen kapal

6. Bahan Roller: 45 # baja, presisi rolling, muter lumahing plating krom hard kabeh muter nglereni keyway, nginstal key pin

7.Material poros utama: 45# baja, mobil apik, diameteripun poros: 70mm, kabeh spindle cutting keyway, nginstal key pin

8. Bahan pisau: Cr12, mesin halus, quenching: HRC58-62 °, pemotongan kawat, grinding halus

9. Lengan: 45 # tabung baja mulus, mesin bubut finishing, Mesthekake dimensi lan paralelisme, Blackening saka lumahing

10. Bantalan: Model: 6210 etc, Asal: HRB

11. Stasiun pigura: 19.

12. Stasiun Pembentukan: .18

13. Kacepetan baris: 0-15m / min.

14. Ukuran total: 6.8m × 1.0m × 1.5m.

15. Rolling ketebalan: 0.5-0.8mm.

16. Akurasi pemotongan: 10m±2mm.

17. Desain struktur: siji-Piece: motor USES didhelikake, hydraulic lan kontrol sistem nggunakake knapsack, nemen nyimpen wilayah, trep obah, nyegah ing ngoper peralatan, transportasi karusakan

18. Bagean standar lan bagean tambahan: bagean standar miturut standar nasional, bagean tambahan finishing, grinding, chamfering sawise electroplating hiasan Chrome utawa perawatan kanggo nyegah ireng

19. Ukuran spesifik saka jinis piring cocog karo piring tekanan bangunan nasional GB / t12755-91

20. Perawatan lumahing: Pigura ditekan sawise welding,Sandblast karat aman, aman lenga, kumpulan scraping putty, mecah, semprotan sepisanan antirust, topcoat nggunakake majeng polyurethane Paint semprotan kaping pindho, rincian kepileh, katon dhuwur-mburi atmosfer.

 



Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita